Hoppa till innehåll

About BerlingDesign

Hej! Det är jag som är Veronica. Jag är kreatören bakom BerlingDesign.

Veronica Berling Filipsson of BerlingDesign©

Jag är 25 år ung, jobbar som servitris och bartender i Lidköping. Här bor jag med min man Andreas. Vi väntar nu också vårat första barn som beräknas komma till oss i början av augusti!

Jag började sy mina egna kläder, och lite smått till andra, sommaren 2008, under namnet BerlingDesign, och sen dess har det varit en riktig berg-och-dalbana. Problemet i sig handlar om att jag ska ha tiden. Tiden att tycka det är roligt att sy. Har jag för många måsten och saker runt i kring mig i livet får hjärnan nog och stoppar upp sig. Tyvärr, och barnsligt kan en del tycka men det bara är så. Sen tenderar jag till att bara ha skapande-lust när bitar av mitt liv ser lite ojämna ut. Då jag inte har speciellt mycket att klaga på och egentligen all tid i världen blir jag oftast inte inspirerad till att skapa. Medan om jag känner att det kanske är lite motigt så kan jag fullkomligt spruta ut idéer och produkter. Som en slags terapi alltså.

Jag bedriver verksamheten som hobby och skulle ni vara intresserade av det jag visar upp här på bloggen är det bara att skicka en kommentar!

Jag är en tjej som gillar att ha många järn i elden och älskar allt konstnärligt! Målar även tavlor och gör massa annat också, om jag får tid. Skapande-lusten varierar som sagt beroende på hur livet i övrigt ser ut för mig. Men har ni frågor tveka inte att kommentera här på bloggen, jag svarar ALLTID!

Självklart försöker jag mitt bästa att tillgodose önskningar, men då detta är mitt största fritidsintresse så får jag be om er respekt att jag inte alltid tänker i affärsmässiga banor. Som sagt, jag är inte vinstdrivande, självklart vill jag att det ska gå bra och att allmänheten tycker om det jag gör, men har inget intresse just nu att bedriva detta som min huvudsakliga inkomst.

Önskar alla en trevlig titt och jag hoppas att ni kommenterar massor! Det är alltid roligt att höra synpunkter!
Varma hälsningar
VeronicaSemlanBerling Filipsson of BerlingDesign©

 

Hi!

My name is Veronica and I am the creator behind BerlingDesign©. I’m (at the moment) 25 years young and I live in the Swedish town Lidköping with my husband Andreas. We are expecting our first child and at the beginning of August I’ll become a mom! 😀

Everything with BerlingDesign started in the summer of 2008, with me sewing clothings for my self and the closest ones around me. After that it has been a roller coaster. The problem with having my kind of hobby is all the expectations. And finding time to practice what I love the most. Inspiration has always come and gone for me and the biggest inspiration is mostly when my life-puzzle isn’t quite working out for me. Strange, I know, but that is how I work. My creativity is in a way my therapy.

If you are interested in anything of my products please leave a comment here at the blog – I always answer them!

And I beg you to respect my point of view when it comes to my creations and my ambitions. My ambition is not to be self-supporting by BerlingDesign it is strictly a hobby not a business.

Hope you all enjoy the look and please come again!

Yours Sincerely
Veronica ”Semlan” Berling Filipsson of BerlingDesign

4 kommentarer leave one →
  1. Sari permalink
    2009/09/21 6:11 e m

    Hej lilla gumman! Jag önskar dig lycka till med ditt skapande och dina famtidsplaner! Vad spännande och roligt det låter. 1000 pussar o kramar Sari

  2. Mamma och Momsen permalink
    2009/10/15 8:01 f m

    Det var fint skrivit och lycka till i Livet med ditt skapande!
    Älskar dig fast det vet du nog vid det här laget!

Lämna en kommentar